Audio tour

Audio tourI'm Every Lesbian - Tirana

2 sights

 1. Audio tour Summary
 2. Audio tour Summary

  Të dashura lezbike të Tiranës,

  “Jam çdo lezbike” është një shëtitje në qytet, një guidë në formë audioje dhe një hartë në të cilën tregohet një pjesë e historisë sonë në Tiranë. Ajo bazohet në historitë që me aq bujari disa prej jush kanë ndarë me mua gjatë qëndrimit tim këtu në qytet. Si çdo histori rreth një qyteti, ato janë po aq subjektive, fantastike, të trishta e plot shpresë sa edhe të vërteta. Këto janë edhe histori te një rëndësie të madhe.

  Historia e dokumentuar lezbike në Tiranë, që është më shumë se pesë vjeçare, është pothuajse inekzistente dhe përderisa askush nuk po e shkruan historinë tonë për ne – na duhet që ne ta shkruajmë vetë. Faleminderit për kontributin tuaj. Kjo punë ju kushtohet juve!

  Sam Hultin 4/9 - 2013, Tirana

  “Jam çdo lezbike” është pjesë e rezidencës artistike “Aleanca Unstraight” – një nisëm e Aleancës Kundër Diskriminimit të LGBT dhe The Unstraight Museum, e mbështetur me dashamirësi nga Swedish Institute (Instituti Suedez)

  Curators: Maja-Lena Molin and Vincent W.J. van Gerven Oei
  Project Manager: Elvis Hoxhaj

  www.aleancalgbt.org
  www.unstraight.org

  Ju faleminderit: Bela, Dalila, Keida, Keo, Nada, Nadia, Nereida, Olga, Rozana, Tea and Xheni

 3. 1 Të biesh në dashuri
 4. 2 Ku ke jetuar
 5. 3 Sulmi
 6. 4 Kur preva flokët
 7. 5 Posterat
 8. 6 Shkollë
 9. 7 Canon
 10. 8 Kampi i kristherë
 11. 9 Qendra e grave
 12. 10 Radio
 13. 11 Wintergarden
 14. 12 Ligji kundër diskriminimit
 1. Audio tour Summary

  Të dashura lezbike të Tiranës,

  “Jam çdo lezbike” është një shëtitje në qytet, një guidë në formë audioje dhe një hartë në të cilën tregohet një pjesë e historisë sonë në Tiranë. Ajo bazohet në historitë që me aq bujari disa prej jush kanë ndarë me mua gjatë qëndrimit tim këtu në qytet. Si çdo histori rreth një qyteti, ato janë po aq subjektive, fantastike, të trishta e plot shpresë sa edhe të vërteta. Këto janë edhe histori te një rëndësie të madhe.

  Historia e dokumentuar lezbike në Tiranë, që është më shumë se pesë vjeçare, është pothuajse inekzistente dhe përderisa askush nuk po e shkruan historinë tonë për ne – na duhet që ne ta shkruajmë vetë. Faleminderit për kontributin tuaj. Kjo punë ju kushtohet juve!

  Sam Hultin 4/9 - 2013, Tirana

  “Jam çdo lezbike” është pjesë e rezidencës artistike “Aleanca Unstraight” – një nisëm e Aleancës Kundër Diskriminimit të LGBT dhe The Unstraight Museum, e mbështetur me dashamirësi nga Swedish Institute (Instituti Suedez)

  Curators: Maja-Lena Molin and Vincent W.J. van Gerven Oei
  Project Manager: Elvis Hoxhaj

  www.aleancalgbt.org
  www.unstraight.org

  Ju faleminderit: Bela, Dalila, Keida, Keo, Nada, Nadia, Nereida, Olga, Rozana, Tea and Xheni

Reviews

3 reviews

Review this tour
A minimum rating of 1 star is required.
Please fill in your name.
 • Rachel

  5 out of 5 rating 11-10-2020

  Love these stories. Thanks for sharing <3 <3

 • Rodney

  1 out of 5 rating 08-19-2019

  How can we get them to remove this? Trolls invading a great platform like this! :(

 • desgusted

  1 out of 5 rating 03-05-2019

  wtf have to do lesbians with izi and a journy in tirana