Audio tour

Audio tourВелосипедска тура низ селата Будимирци, Градешница и Старавина

2 sights

 1. Audio tour Summary
 2. Audio tour Summary

  Кружната велосипедска тура која почнува од близина на село Старавина Ви овозможува самостојно, со велосипед, да се запознаете со дел од регионот Мариово. Оваа лесна велосипедска тура е препорачана за лица кои уживаат во релаксирани прошетки низ природа, со можност за посета на интересни локации.

  Важно
  На одредени локации нема телефонски сигнал и можност за поврзување на интернет. Се препорачува турите да ги користите во „offline“мод.

 3. 1 Манастир „Св. Атанасиј“, село Старавина
 4. 2 Македонски фронт - Прва светска војна
 5. 3 Село Будимирци
 6. 4 Црква „Свети Никола“, село Будимирци, XIX век
 7. 5 Село Градешница
 8. 6 Споменик „Победа - 100 години потоа“, село Градешница
 9. 7 Црква „Свети Никола“, село Градешница, XIX век
 10. 8 Тврдината Пешта, Мариово
 11. 9 Црква „Свети Димитрие“ во село Градешница, XIV - XV век
 12. 10 Село Старавина, Мариово
 13. 11 Црква „Св. Богородица“, село Старавина
 14. 12 Приказната за Калеш Анѓа
 1. Audio tour Summary

  Кружната велосипедска тура која почнува од близина на село Старавина Ви овозможува самостојно, со велосипед, да се запознаете со дел од регионот Мариово. Оваа лесна велосипедска тура е препорачана за лица кои уживаат во релаксирани прошетки низ природа, со можност за посета на интересни локации.

  Важно
  На одредени локации нема телефонски сигнал и можност за поврзување на интернет. Се препорачува турите да ги користите во „offline“мод.

Reviews

No reviews yet

Write the first review
A minimum rating of 1 star is required.
Please fill in your name.